Woonarken
Nieuwbouw 


De Waterland woonarken hebben de volgende kenmerken:

Hoe doen we dat?

Bouwbedrijf WaterLand levert woonarken in alle denkbare uitvoeringen. Van wind- en waterdicht tot volledig afgebouwd en alles wat daar tussenin zit. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Ook de sleep, het afmeren en het aansluiten van woonarken behoort tot onze services. Wij nodigen u graag uit om uw woonwensen te bespreken. Dit kan bij ons maar ook bij u thuis. Op basis van uw eigen ontwerp, uw architect of dat van ons en uw aanvullende wensen wordt er een geheel vrijblijvende offerte gemaakt.


Bouwen op locatie
Is een brug te smal of te laag? Dan kan locatiebouw een oplossing bieden om toch uw (woon)wensen in vervulling te laten gaan. Bouwbedrijf Waterland heeft ruime ervaring in het realiseren van woonarken op locatie. 


Verbouw en renovatie
Wonen op het water is gelijk aan een continu vakantiegevoel maar hoe zit het met de uitspraak "koop een boot werk je dood"? Altijd weer dat onderhoud. Dat hoeft niet meer, wij plaatsen allerlei onderhoudsvrije en -arme buitenbekledingen en kozijnen.
Of komt u ruimte tekort en kunt u niet vernieuwen of uitbreiden. Laat ons dan creatief meedenken en heel vaak is er meer mogelijk in uw woonark dan u denkt.
Kunt u ter plekke uitbreiden, wij verlengen en/of verbreden bestaande woonarken en we kunnen uw woonark ook voorzien van een extra verdieping.

Het compleet of deels refitten van uw woonark behoort tevens tot onze mogelijkheden. Ook het deels ombouwen van uw woonark tot bed and breakfast of verhuurappartement is iets dat we (vooral de laatste tijd) vaak doen.
Thuis op water
Nieuwbouw:
- Nieuwbouw
- Ontwerp en advisering
- Bouwbegeleiding
- Op locatie 

Verbouw:
- Verlengen van uw woonark
Aanbouw
- Extra verdieping
Bed and Breakfast
Timmerwerk
Tegelwerk
- Installatiewerk
- Steigers en terassen

Renovatie:
Vervangen buitenbekleding
Vervangen buitenkozijnen
- Vervangen dakbedekking

Betonreparatie:
- Betoninjectie
- Betonconservering
- Standpijp verhogen of afdichten

Afmering

Diversen:
- Overbouwondersteuning
- Betoncasco
- Casco koppeling
- Werkvlotten
- Drijfblokken
- Balanceren