Verbouw woning

Verbouw woning:

Bouwbedrijf Waterland gelooft in de kracht van samenwerking. Wij bouwen niet alleen voor u, wij bouwen met u. Waar gewenst geven wij u advies en waar gevraagd nemen wij u zaken uit handen. Ontzorgen is ons werk, bouwen is daar "slechts" een onderdeel van.

Als u plannen heeft voor een verbouwing, bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf het eerste begin tot de uitvoering van de verbouwing. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, het aanbouwen van een serre of een nieuwe badkamer: wij staan u graag bij met deskundig advies.

Onlangs hebben we een nieuwe activiteit aan onze werkzaamheden toegevoegd: Het leveren van betonvloeren op kleur met houtstructuur, speciaal voor buiten als terras. Voor als u geen onderhoud meer wenst en doordat de vloer op palen wordt gestort bent u vrij van verzakkingen - bekijk de video

Ook verbouwingen aan bedrijfsgebouwen worden vakkundig door ons uitgevoerd. Of het nu gaat om extra kantoorruimte of een geheel nieuwe inrichting voor een café, we hebben het allemaal al eens gedaan en we zorgen er telkens voor dat zelfs het meest uitgesproken idee gerealiseerd wordt.

Heeft u plannen om een verbouwing uit te laten voeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, we komen graag langs.

 

Kenmerken
Duurzaam
Kwaliteit
Maatwerk
Persoonlijk
Prettig geprijsd