Renovatie
Renovatie

Wanneer gaat u uw woning of woonark renoveren?
Als deze niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd.
Het is echter al wel jaren uw thuis en u wilt dat dit ook zo blijft.

U wilt dan natuurlijk dat uw woning of woonark zo efficient mogelijk weer up-to-date wordt gemaakt. Efficient in de kosten, maar ook vooral efficient voor u. Wij werken met een planning en werkwijze die u zo weinig mogelijk overlast bezorgt, Niets is zo vervelend als wanneer u thuis moet blijven vanwege de renovatie en u wordt geinformeerd dat het geheel een week is opgeschoven.

Duurzaamheid is bij de renovatie van uw woning of woonark ook belangrijk. In termen van energiezuinigheid (beter voor milieu en minder kosten), maar ook in flexibiliteit en levensloopbestendigheid. Zo blijft uw bezit waardevast voor de lange termijn en nu én in de toekomst prettig om in te wonen.

Dan bent u bij bouwbedrijf Waterland aan het juiste adres. We begrijpen wat het betekent als uw woning of woonark wordt gerenoveerd, voor u een ingrijpende gebeurtenis. Daarom werken we zorgvuldig, schoon en snel, met mensen die passie hebben voor hun vak. En we communiceren continu met u als opdrachtgever. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent, wat u kunt verwachten en u niet voor niets thuisblijft.

Wij hebben veel ervaring met de uitvoering van projecten op een beperkte bouwplaats met een complexe logistiek. We bouwen met respect voor u als bewoner en houden de renovatietijd en overlast zo beperkt mogelijk. Dat doen we door een goede voorbereiding, slimme logistiek en door te werken met prefab materialen die we in onze eigen werkplaats maken. Dat scheelt tijd en ruimte op de bouwplaats.

En wij vinden duurzaamheid net zo belangrijk als u. Wij realiseren niet alleen duurzame renovaties van woningen en woonarken, we doen dat ook op een duurzame manier. Door transporten te beperken, het afval van de bouwplaats altijd verantwoord te scheiden en door snel, efficient en foutloos te werken.

Wij zijn pas tevreden als we voor u de beste oplossing hebben gevonden. Een oplossing met respect voor de woning of woonark en de buurt, waarbij uw wensen centraal staan. Volgens planning en binnen uw budget.

Het resultaat


Neem contact met ons op voor een afspraak
Kenmerken

Duurzaam
Kwaliteit
Maatwerk
Persoonlijk
Prettig geprijsd