Nieuwbouw woning

Nieuwbouw woning:

 Gaat u binnenkort een nieuwe woning (laten) bouwen? Gefeliciteerd! Een eigen huis bouwen is spannend, leuk en geeft jaren woonplezier. Maar een nieuwe woning brengt ook heel wat uitdagingen met zich mee. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u begeleiden en ontzorgen tijdens het hele traject. Van het eerste ontwerp tot de overhandiging van de sleutels.

Bij ons staat uw wens centraal. Misschien wilt u een vrijstaande villa, een twee-onder-één-kaphuis of een bedrijfspand met aangrenzende woning. Voor ons telt maar één vraag: hoe vervullen we uw woonwens?

Uw allround bouwpartner
U kunt het bouwen van uw nieuwe thuis volledig aan ons overlaten. Wij verzorgen het volledige bouwtraject. Dankzij een goede voorbereiding, heldere planning en duidelijke contracten met onderaannemers weten wij de projectkosten zo laag mogelijk te houden. En kunnen we (op locatie) direct aan de slag.

Een nieuwbouwwoning op maat
We denken in mogelijkheden, niet in grenzen. Maatwerk is ons specialisme. Groot of klein, strak modern of landelijk - u bepaalt het karakter van uw nieuwe thuis. Dat kan met uw eigen architect of ontwerp, wij zijn ook heel goed in staat u hierbij te helpen.


Heeft u plannen om een nieuwe woning te laten bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.